Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Revalideren en toch lekker bewegen

iwalk

Wanneer je geopereerd bent aan je onderbeen, of hebt een zware blessure opgelopen ben je in de meeste gevallen afhankelijk van krukken. Met krukken lopen is niet alleen zwaar, het kan ook nog eens erg pijnlijk zijn of worden voor je armen. Vergeet die vervelende krukken, en wordt onafhankelijk als je wilt bewegen. Met de iwalk hoef je niet meer te op een been te huppelen, en voorkom je overbelasting van je andere spieren en ben je veel mobieler.

Altijd bewegen

Het is al erg genoeg wanneer je een operatie hebt ondergaan aan je onderbeen of de enkel, dit wordt nog erger als je soms maanden met krukken moet lopen. In huis is het ook niet erg handig om met krukken te moeten lopen, buiten is het lopen van langere afstanden niet te doen omdat dit een aanslag is op je spieren en gewrichten. Je geniet ook veel meer van je vrijheid, waar je met krukken afhankelijk bent ben je met de iwalk lekker vrij in je doen en laten en kunt erop uit trekken.

iwalk

Geschikt voor verschillende aandoeningen

Een operatie of blessure is al niet fijn om te hebben, maar gelukkig is er de iwalk die je kunt gebruiken om toch te bewegen. Het comfort, design en de gebruiksvriendelijkheid is enorm verbeterd tegenover zijn voorgangers, binnen en buiten te gebruiken. Het grote voordeel is tevens dat je je handen vrij houdt, in tegenstelling tot een paar krukken waar je altijd mee gebonden bent. Op de website van kniestep.nl vind je informatie over dit perfecte hulpmiddel.