Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Je gebit is in goede handen bij Dentist Eindhoven

Dentist Eindhoven is een grote praktijk, waar alle tandheelkundige zorg kan worden geleverd. Je kunt bij Dentist Eindhoven uiteraard terecht voor de jaarlijkse controle, voor noodreparaties en voor protheses. Maar je kunt ook ondersteuning krijgen bij de zorg van je gebit. Als het nodig is kun je eens per jaar een afspraak maken voor een gebitsreiniging. De mondhygiënist leert jou hoe je je gebit het beste kunt onderhouden en maakt je gebit helemaal vrij van tandsteen en plak. Daarna krijg je een fluorbehandeling voor extra bescherming van je gebit.

Mondzorg voor kinderen bij Dentist Eindhoven

Een belangrijk onderdeel van een goed gebit is onderhoud en preventie. Bij Dentist Eindhoven wordt er alles aan gedaan om die zorg maximaal te leveren. Goede mondzorg begint al op heel jonge leeftijd. Kinderen zijn bij Dentist Eindhoven daarom een belangrijke groep patiënten. Geen enkel kind vindt het leuk om naar de tandarts te gaan en in zijn mond te laten frunniken door een man of vrouw in een witte jas. Door dat op een leuke manier aan te pakken kun je kinderen toch spelenderwijs een eind op weg helpen om hun gebit goed te verzorgen.

Angst voor de tandarts

Eén van de belangrijkste redenen waarom veel mensen een slecht gebit hebben is dat ze niet naar de tandarts durven. Ze denken dat een behandeling pijn doet en schamen zich voor hun gebit. Bij Dentist Eindhoven is het personeel getraind om met deze patiënten om te gaan. Het belangrijkste onderdeel van een eerste bezoek is een gesprek, waarbij de patiënten op hun gemak worden gesteld. Het is immers niet nodig om pijn te leiden bij een behandeling. Voor extreem angstige patiënten bestaat er bij Dentist Eindhoven zelfs een mogelijkheid om de hele behandeling onder narcose te laten uitvoeren.