Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

BHV cursus volgen

BHV (bedrijfshulpverlening) is ontzettend belangrijk. Deze cursussen worden door diverse aanbieders aangeboden. Toch is het van belang om bij het juiste adres te zijn. Zo stuur ik mijn personeel te allen tijde naar veiligheids-trainingen.nl. Het bedrijf is super professioneel en heeft personeel dat uitstekend is opgeleid. Daarnaast zijn ze stukke voordeliger dan overige aanbieders en verzorgen ze cursussen bij de werkgever op locatie. Het is daarom ook echt een aanrader om BHV cursus volgen. Dit doe je niet alleen voor andere, maar ook voor jezelf. Als je zelf in een vervelende situatie zit, hoop je ook graag geholpen te worden. Daarnaast vind ik dat je als werkgever verantwoordelijk bent om je werknemers te voorzien van goede opleidingen. Bij veiligheids-trainingen ben je daarvan verzekerd!

ehbo-basistraining-klein-breedCursus op locatieehbo-incompany-breed-klein

Het personeel kwam een BHV cursus volgen bij ons op locatie. Tijdens de cursus word er voornamelijk informatie overgebracht in praktijk. Hier leer je meer van. Tijdens het oefenen krijg je tips en informatie om het op de juiste manier uit te voeren. Zodra alles na behoren is, krijg je een certificaat die 2 jaar geldig is. Omdat er elk jaar nieuwe trucjes bij komen, is het van belang om om de 2 jaar bijgeschoold te worden. 

Naast BHV cursussen hebben ze ook EHBO cursussen. Hierover vind je meer informatie op de website. Indien je vragen hebt over de cursussen die ze aanbieden, kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.