Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Voetensteun om het werk goed uit te voeren

Wist jij dat je met een voetensteun er goed voor kan zorgen dat je correct achter het bureau zit? Veel mensen hebben het niet in de gaten dat je hier op dient te letten. Een goede houding achter je bureau is van belang. Je zit er immers gemiddeld de hele dag. Het uitvoeren van de werkzaamheden verloopt hierdoor een stuk eenvoudiger en daar kan ik je alles over vertellen. Voor een paar weken terug hadden wij een klein tafeltje waar de voeten op gelegd konden worden. In het begin is dat best prettig en goed te doen. Echter is het zo dat je aan het einde van de dag last van je rug krijgt.

Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing voor het gehele team. Met name wil ik er graag voor zorgen dat iedereen goed en ergonomisch te werk kan gaan. Mijn zoektocht op het internet is geëindigd op de website van ergonomique.nl.

Ruime keuze en een perfecte voetensteun

Op deze website zal ik al meteen een perfecte voetensteun. Hiermee kun je de voeten op zetten en zal je alsnog goed achter het bureau zitten. Perfect! Helemaal nadat ik de kosten zag om het aan te schaffen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om voor het gehele team een steun aan te schaffen. De bestelling werd geplaatst en voordat ik het wist had ik de bevestiging al in mijn mail. Nu hoeven wij alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd.