Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Tip: kopen scootmobiel

Voor kopen scootmobiel zijn wij naar scootmobiel Vitaal geweest. De afgelopen jaren ging het lopen bij mijn vader steeds slechter. Daarom kwam hij bijna de deur niet meer uit. Een klein stukje naar de schuur lopen was al een ramp, hij raakte dan helemaal buiten adem en moest eerst rustig gaan zitten voordat hij weer terug kon lopen. Nu zijn wij dus op pad om een scootmobiel te kopen. Samen met mijn ouders en broer zijn wij eens gaan kijken met welke scootmobiel mijn vader het beste op pad kan. 

Service aan huis

Wat wij niet wisten is dat scootmobiel Vitaal ook aan huis komt om op deze een manier verschillende scootmobielen uit te proberen. Een ander voordeel is dat mijn vader dan in zijn eigen vertrouwde omgeving een scootmobiel kan uitproberen. Het is ook mogelijk om ’s avonds of in het weekend een adviseur van deze thuisservice langs te laten komen.

Omdat wij al met onze vader naar de winkel waren geweest had mijn vader al op een scootmobiel gereden. Zo was het makkelijker om tijdens het thuisbezoek aan te geven in welke scootmobiel mijn vader misschien wel interesse had. Je hebt de keuze uit gebruikte scootmobielen, opvouwbare en zelfs vaste scootmobielen. De keuze was gevallen op een vaste scootmobiel. Vooral omdat mijn ouders er niet zo vaak op uit gaan, merendeel liepen zij even naar de winkel voor een boodschap en bovendien vinden wij een vaste mobiel meer geschikt voor mijn vader dan een opvouwbare. Zo kan mijn vader ook weer gezellig mee naar buiten.