Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Mondkapjes Nederland, vind je hier

ProtectiveSupply_logo

Mondkapjes Nederland zijn sinds 1 juni verplicht in het openbare vervoer denk hierbij aan treinen, bussen of andere vervoersmogelijkheden, door de drastische verandering is het steeds moeilijker om aan de mondkapjes te komen. Bij mondkapjesimport.nl zijn er vele mondkapjes nog beschikbaar in het assortiment

Van mondkapjes die je dagelijks moet gebruiken tot medische mondkapjes bij mondkapjes import vind je het allemaal. De mondkapjes Nederland die Mondkapjes import verkoopt zijn mondkapjes die CE gecertificeerd zijn en aan de NEN richtlijnen voldoen, de mondkapjes zijn dus zeer betrouwbaar en veilig in gebruik en je wordt er van gegarandeerd dat ze je zullen beschermen. 

Voor een grote hoeveelheid aan mondkapjes ben je ook van harte welkom bij mondkapjesimport.nl. Des te meer mondkapjes er worden besteld hoe goedkoper het per mondkapje zal gaan worden. 

Contact

Heb je meer vragen over de mondkapjes of wil je er meer over weten dan kan je gerust contact opnemen met de klantenservice van mondkapjesimport.nl via de e – mailadres: Info@mondkapjesimport.nl je krijgt zo snel mogelijk een antwoord terug op je vraag of feedback. Neem gerust een kijkje op de website voor de verschillende opties en aanbod.