Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Rijbewijs voor alle Amsterdammers?

logo_srcset-large

Vele aspirant bestuurders gaan op goed geluk een rijschool zoeken omdat er nog geen ervaring is om te kunnen vergelijken. Verstandig is het dan om een proefles bij een aantal rijscholen in Amsterdam te nemen, dat geeft dan een beetje het idee wat je kunt verwachten en je ziet dan wel duidelijk een verschil. Afgaan op ervaring van vrienden kan ook, maar kan ook gevaarlijk blijken omdat je vrienden misschien anders in elkaar zitten en anders leren.rijopleidingen

Hoe denk jij, als je last hebt van faalangst, dyslectie of andere leerproblemen een rijschool te vinden die met jouw probleem om kan gaan? Als een rij-instructeur niet de kunst verstaat de leerling juist in te schatten en te begrijpen hoe die het makkelijkst leert en dus een manier aanbiedt die bij hem of haar het beste aansluit, loopt het lesgeven gegarandeerd uit op alleen eeuwige rondjes rijden en rolt het geld ondertussen binnen, terwijl de instructeur alle tijd neemt om te bellen en te chatten, verhalen die je helaas al te vaak hoort. De leerling zal dan nauwelijks iets kunnen leren omdat aandacht en opbouwende kritiek ontbreekt en de interesse om te leren en autorijden leuk te vinden zal dan snel afnemen. De beslissing een andere rijschool te zoeken wordt vaak te lang uitgesteld en na een hele reeks lessen alleen maar mogen sturen en een beetje gassen zijn ze veel geld kwijt en een illusie armer. Geen interesse van een instructeur in de persoon en geen motivatie iets extra’s of anders te doen als blijkt dat een leerling moeilijker dan gemiddeld leert, komt helaas erg vaak voor: De broodinstructeur.

Heb je zo’n ervaring of ben je dyslectisch, heb je ADHD of heb je faalangst,  neem dan eens met mij contact op. Vraag naar een gratis proefles. Of ga naar http://www.paulfeij.nl en vul je gegevens in op het contactformulier, dan maken wij een afspraak voor een proefles, wat overigens tot niets verplicht.

Je kunt ook mailen: info@paulfeij.nl

Autorijschool Paul Feij Amsterdam

Simonshavenstraat 46 1107 VB Amsterdam

Website www.paulfeij.nl