Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Particuliere woonzorg om langer thuis te wonen

Particuliere woonzorg

Ben jij op zoek naar particuliere woonzorg? Dan kan ik jou zeker de zorg van: Uw ZorgCompaan aanraden. Mijn moeder begint nu al behoorlijk aan leeftijd te komen, daardoor gaan de dingen steeds moeilijker voor haar worden. Maar haar grootste wens is toch wel dat zij het liefst zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Mijn broer en ik willen dan ook er alles aan doen om dit in stand te houden. Wij helpen haar zoveel mogelijk als het kan. Maar omdat wij allebei natuurlijk ook een baan hebben, kunnen wij niet de hele dag bij haar blijven.

Particuliere woonzorg

Particuliere woonzorg een goed idee

Onlangs is mijn moeder heel hard gevallen, waardoor zij een tijdje in het ziekenhuis heeft moeten blijven. Nu zij weer een beetje op been is mag zij thuis verder herstellen. Dit betekent nog niet dat zij alles weer zelf kan doen. Zij heeft namelijk nog heel veel hulp nodig. Doordat wij deze hulp niet kunnen bieden, moesten wij hulp van buitenaf zoeken. Zo kwamen wij terecht bij deze particuliere woonzorg, die hulp aan huis biedt. Eerst hebben wij contact opgenomen om de zorg en de wensen te bespreken. Zo konden hun bekijken wat er nodig was voor onze moeder.

Particuliere woonzorg

Goede hulp gekregen

Wij hebben gekozen voor vierentwintig uur gezondheidszorg. Wanneer mijn moeder wat meer herstelt is en weer meer dingen kan doen wordt dat minder. Wat ik erg fijn vindt is dat deze zorgverlening ook in de nacht werkt. De verpleegkundigen zijn goed opgeleid en heel erg vriendelijk. Mijn moeder is zeer tevreden met de hulp die zij krijgt en dat zij daardoor op haar eigen vertrouwde plek kan blijven wonen. Wil jij meer weten over particuliere woonzorg? Neem dan eens contact op met dit bedrijf over de mogelijkheden of neem eens een kijkje op de website.