Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Bij Kliniek Veldhoven – Borstvergrotingen ondergaan?

Veel vrouwen hebben tegenwoordig moeite om hun lichaam te accepteren. Met name in de pubertijd willen we allemaal wel eens gaan twijfelen of dat we er “sexy” uitzien en dergelijke. Op zich is dit niet erg, maar wat nou als je 25 bent en nog steeds kleine borsten hebt?

1

Ikzelf ben net 25 geworden en zit nog steeds op de cup a. Iets wat je als vrouw zijnde op deze leeftijd niet wilt hebben toch? Mijn vriendinnen hebben ook allemaal grotere borsten en dit maakt mij nogal onzeker. Zo ben ik van de week aan het zoeken geweest naar de mogelijkheden bij Kliniek Veldhoven – Borstvergrotingen. Ik had al wel eens vaker positieve dingen gehoord over de kliniek waardoor ik wilde kijken wat hun voor mij konden betekenen. Door telefonisch in contact te komen met hun verliep het wel heel erg snel…

kv_ill_borstvergroot

Mogelijkheden tot een ingreep?

Via de telefoon was het dan ook niet mogelijk om te zien of dat mijn borsten vergroot konden worden of niet. Hier diende ik een afspraak voor te maken, dit sloeg ik natuurlijk niet af! Zo heb ik van de week alles mogen bespreken met hun en hebben ze naar mijn borsten gekeken. Door de maten van mijn borsten op te nemen werd het voor mij erg spannend, hierna kreeg ik dan ook te horen of dat het mogelijk is of niet. Dankzij Kliniek Veldhoven – Borstvergrotingen ondergaan was ook voor mij mogelijk en heb een afspraak gemaakt! Eind volgende week ga ik onder het mes en moet eerlijk zeggen dat ik niet meer kan wachten tot ook ik grotere borsten heb.