Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Populaire assieraad symbolen; De Traan

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment assieraden van RVS, zilver, goud en witgoud waarbij diverse symbolen erg populair zijn. Onze medewerkers zetten iedere week een aantal prachtige producten op een rijtje per populair ‘assierraad symbool’. Dit maal de traan, dat symbool staat voor verlies en vooral ook het verdriet dat hiermee gepaard gaat. De traan staat voor verlies, pijn, maar kan ook symbool staan voor spijt. Bijvoorbeeld woorden die nooit uitgesproken zijn, of niet meer terug te nemen zijn.

 

as-kettingen-incl-collier

Ashanger druppel 2 – 925 sterling zilver. Een prachtige ashanger in de vorm van een traan (druppel) met een klassieke uitstraling. Deze ashanger is 20 mm hoog, glanzend afgewerkt en in de punt (bovenkant) van de drubbel loopt het collier door de ashanger heen. Een prachtig assieraad van 925 Sterling Zilver. Prijs: Euro 139,- incl. BTW.

 

Ashanger traan – 925 Sterling zilver. Eveneens een prachtige ashanger in de vorm van de traan, waarbij de vormgeving wat geleidelijker naar bovenloopt en waarbij er op de traanvorm een hanger aangebracht is voor het collier. Deze ashanger is tevens vervaardigd uit 925 Sterling zilver, 21 mm hoog en glanzend afgewerkt. Prijs: Euro 104,- incl. BTW.

 

Asketting traan incl. ketting en geschenkbox – RVS. Een prachtige RVS asketting, oftewel ashanger en halsketting (collier) van RVS. De traan vormgeving is hierbij niet symetrisch, maar de ‘bult’ is aan de zijkant van de hanger geplaatst. De ashanger is 2,1 cm hoog en u kunt zelf kiezen uit 3 lengtes van de  halsketting; 45, 65 of 92 centimer. Ook ontvangt u een mooie geschenkbox. Prijs: 64,95 incl. BTW,

 

Wanneer u op zoek bent naar een assieraad waarbij ‘de traan’ centraal staat binnen de vormgeving vindt u bij UitvaartUniq.nl een prachtig assortiment. Van RVS en zilver tot (wit) goud. Assieraden bij UitvaartUniq.nl’ voor een Eerlijke prijs en binnen ieders budget een passend sieraad.