Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Waar kunt u discreet een soa test bestellen?

Wij hebben drie pubers in huis, erg gezellig het overgrote deel van de tijd maar soms kan ik ze wel achter het spreekwoordelijke behang plakken. Twee jongens en een meid, ik weet niet wie het zwaarder te verduren heeft als het gaat om elkaar aftroeven, de les lezen of simpelweg elkaar pesten. De jongens kunnen er onderling wat van maar ook richting hun zus zijn ze niet mals. Andersom ook niet trouwens. Nu heeft onze dochter, die tevens de oudste van de drie is, sinds een maand of vier een vriendje. Erg leuke knul en wij zien hem dan ook graag. Onze dochter is achttien jaar en de desbetreffende jongen is twintig. Een leuk stel om te zien en nu het al vier maanden aan is, begint het ook allemaal wat serieuzer te worden. Onlangs kwam onze dochter bij mij en zei dat haar vriend wilde dat zij een soa test doet. Ze zijn nu zo serieus met elkaar dat er binnenkort meer zal gebeuren dan zoenen en wat flikflooien. Heb onze dochter gezegd dat ik het een goed plan vindt als zij beiden een soa test doen. Zo weten ze van elkaar dat ze vrij van soa’s zijn als ze verder intiem met elkaar worden. Onze dochter vond het een nogal raar idee om een soa test te doen, maar nadat ik haar uitgelegd had waarom het een goed plan is om een soa test te doen, zag ze de voordelen er wel van in. Op het internet zijn we gaan zoeken naar ‘soa test’, dit leverde voldoende sites op om informatie op te doen als het gaat om een soa test. Verder zoeken bracht ons op de site soazelftester.nl, dit is een site waar je zelf een test kunt bestellen zonder dat de huisarts daar aan te pas komt. Deze manier van een soa test doen zag onze dochter meer zitten dan wanneer ze via de huisarts een soa test zou moeten doen. Deze site maakt het testen op een soa erg makkelijke en bovendien is het zeer anoniem. Door deze site zullen meer mensen de stap durven zetten.

Dit is de site waar u zijn moet als u op een zeer discrete manier een soa test wilt doen.

Wanneer u een soa vermoedt dan wilt u hier het liefst zo snel mogelijk duidelijkheid over. Is de stap naar de huisarts er net een te ver, dan is deze site voor u de oplossing, hier kunt u zelf een test doen zonder dat u daarvoor naar de huisarts hoeft. Fijne en discrete site.

Kijk even wat u nodig heeft

Dankzij de website soazelftester.nl, heeft onze dochter op een anonieme en discrete manier een soa test kunnen doen zonder dat zij daarvoor naar de huisarts hoefde. Wij zijn zeer te spreken over deze site omdat:

  • Zij een fantastische dienst verlenen.
  • Zij uiterst discreet te werk gaan.
  • Zij de stap om op een soa te testen door hun methode laagdrempelig houden.

Mocht u discreet een soa test willen doen, dan is deze site een aanrader.

Lees meer…