Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Haartransplantatie – overweeg jij dit ook?

Welkom in een nieuw artikel. Vandaag gaan we het hebben over haartransplantatie. Dit is een behandeling die steeds populairder wordt en al vele mensen zijn je voorgegaan. Ze waren niet tevreden met hun haar, of hadden om medische redenen niet meer genoeg haar. Het maakt niet uit wat de reden is, een behandeling is voor bijna iedereen een optie.

Wat is een haartransplantatie?

Bij het lezen van het woord kun je je wel wat bedenken, maar wat is het eigenlijk precies en hoe gaat het in zijn werk? Ook zijn er verschillende vragen waarop we graag een antwoord willen geven, zoals de kwestie of je lang vrij moet nemen van je werk, of je veel pijn voelt, tijdens en na de behandeling en of je na de haartransplantatie nog last kunt hebben van haarverlies, aangezien veel mensen daar last van hebben voordat ze bij Esteworld komen. Laten we beginnen met beantwoorden, maar niet voordat we een aantal feiten op een rijtje hebben gezet. Dit had je echt al eerder willen weten! 

Wist je namelijk dat:

  • Esteworld in Turkije als enige is goedgekeurd door het ministerie van Gezondheid?
  • Esteworld de grootste en bekendste haartransplantatie kliniek is binnen Europa?
  • Esteworld al 75000+ haartransplantaties heeft uitgevoerd?

Een vraag die onze klanten ook veel stellen is of ze na een haartransplantatie veel dagen vrij moeten nemen. Zoals aangekondigd, zullen we de vraag dan ook nu gaan beantwoorden. Het algemene advies is dat je ongeveer een week vrij moet nemen, aangezien je drie dagen en twee nachten verblijft in Istanbul. Daar zal je behandeling logischerwijs plaats gaan vinden. Niet in alle gevallen kun je direct naar huis, dus het is belangrijk om daarna nog een korte flexibele periode in te lassen van enkele uren tot enkele dagen. Zorg ervoor dat je eventueel kunt schuiven in dagen, zodat je optimaal kunt herstellen. Het is belangrijk om te beseffen dat je de eerste dagen als je weer naar werk gaat, bovenkleding moet dragen met knopen. Het is namelijk zo dat als je een regulier kledingstuk aantrekt en dit wilt uitdoen, beschadiging het gevolg kan zijn. Zonde van je geld én de tijd die door de behandelaren in de haartransplantatie is gestoken. 

Bij een dergelijke behandeling worden er haarzakjes in het hoofd getransplanteerd, naar gebieden waar jij last hebt van haaruitval. 
Haaruitval is verder een proces dat niet te stoppen is met een haartransplantatie, maar het getransplanteerde haar is blijvend. En tijdens de behandeling zul je vrijwel geen pijn ervaren. Dat is ook de ervaring van bijna iedere klant die deze behandeling heeft ondergaan.

Ben jij de volgende?

Je hebt kunnen lezen over haartransplantatie, wat het een beetje is en of je lang vrij moet nemen van werk. Ook hebben we advies gegeven over de kleding die je het beste aan kunt doen. Natuurlijk staat het je vrij om uit te proberen, maar wees voorzichtig. Als alles goed is gegaan, ben jij straks weer helemaal blij met je uiterlijk. Want wees nou eerlijk, je haar doet toch mee aan het visitekaartje en dat ben jij! Als je direct wilt boeken, kan dat. Bezoek Esteworld via esteworld-haartransplantatie.nl.”>www.esteworld-haartransplantatie.nl.